Tekniska lösningar

Eftersom en kund kan ha tekniska problem likaväl som rent kunskapsmässiga, har det genom åren blivit naturligt att hjälpa till även med sådant. Främst då för organisationer som inte har en egen IT-avdelning: från enskilda företagare till mindre firmor med kanske 15-20 anställda. Då jag själv är generalist, är det bra att ha skaffat sig ett brett nätverk av specialister. De uppdrag jag personligen inte är expert att hantera, vet jag vem som istället passar utmärkt för!

Serval IT erbjuder en mängd olika tjänster till stöd för Er IT-situation. Kontakta oss för mer information kring nedanstående.

Lokal nätverksteknik

Server
Vi arbetar med MS Small Business Server-lösningar för mindre organisationer, eller med tyngre MS Windows-servrar där dessa behövs. IT-lösningar enligt ledorden:
→ Anpassad
→ Genomtänkt
→ Smidig
→ Driftsäker
→ Stödjande genom support
→ Affärsmässig genom partnerskap

Hosting

Vi kan erbjuda en mängd tjänster via ”molnet”: webbhotell, epostlösning via Exchange, SharePoint, backup.

IT-partner

Vi knyter gärna arbetet i avtal om att vara er IT-partner! För övervakning av drift, eller vid praktiska tillfällen som installation och företagsflytt. För den löpande säkerheten i form av backup. Kombinerat med att vi finns där för att hjälpa er förbättra användandet, i form av coaching, support eller kurser.

På detta sätt blir vi mer än gärna er externa IT-avdelning. Vår ambition är att finnas till hands när ni behöver det, och inte vara i vägen när allt fungerar som det ska!